Bedrijfsverhuizing

Het regelen van een bedrijfsverhuizing hebben wij recent zelf meegemaakt. We weten hoe complex het is en dat iedere verhuizing zeker op zijn eigen staat. Bij Joosten Verhuizingen staan wij garant voor een soepele en vlotte verhuizing.

De belangrijkste taak is 100% de voorbereiding. Met een juiste planning is het halve werk al gedaan, echter gaat hier vaak ook grotendeels van de tijd inzitten. Hiermee willen we namelijk het verstoren van bedrijfsprocessen minimaliseren. Wij weten dat de core business draaiende moet blijven.

Mee verhuizen van de systemen

Tegenwoordig is er steeds meer IT in een bedrijfspand aanwezig. Belangrijk om deze op de nieuwe locatie ook zonder problemen weer te kunnen gebruiken. Daarom zullen wij hiervoor onze experts inschakelen die de ins en outs weten op dit vakgebied. Een normale verhuizer heeft vaak niet de specifieke kennis.

Alles wat er op de planning staat zal in overleg worden uitgevoerd. U bent tenslotte diegene met de meeste kennis van alles wat er in huis is en wat er ook in het nieuwe pand allemaal aanwezig moet zijn.